✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Sportbescherming

Mcdavid is het merk op het gebied van sport beschermende onderkleding. De zogenoemde hexpads geven de sporter uitstekende bescherming zonder dat de bewegingsvrijheid wordt beperkt. De kleine hexagoon vormige blokjes hebben een dempende werking die de klap opvangen en u beschermen. Mcadavid levert onderkleding waarin verschillende diktes hexpads zijn verwerk.

Keepers dragen ook zeer veelvuldig de beschemermde onder kleding van Mcdavid. De Keepersbroek McDavid met hexpad op de heup is zeer geliefd.
 sport beschermende onderkleding bovenlichaam

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sportbescherming online kopen

Sporten is een behoorlijke belasting voor de gewrichten en spieren. Bij een verkeerde beweging ligt er direct een blessure op de loer. Zeker wanneer u al blessuregevoelig bent, moet u goed beschermd zijn. Medigros heeft een uitgebreide collectie sportbescherming van de beste merken. Hiermee voorkomt u dat er blijvend letsel aan het lichaam ontstaat.

McDavid bij Medigros

Medigros heeft een groot aantal producten van het merk McDavid te koop. Veel van deze preventieve sportkleding is voorzien van de speciale McDavid hexpads. Dit zijn kleine blokjes die in onder andere keeperskleding en hardloopkleding is verwerkt. Deze McDavid hexpads beschermen u door voor een demping te zorgen bij elke val of klap. Toch levert dit systeem niets in aan comfort. Want in de slidingbroek of liesbroek met de McDavid hexpad heeft u gewoon voldoende bewegingsvrijheid. Want een goede bescherming mag niet ten koste gaan van comfort.

Voorkom blessures met de Medigros sportbescherming

Een onmisbaar kledingstuk voor actieve voetballers of andere veldsporters is de slidingbroek. Deze draagt u eenvoudig onder de normale voetbalbroek. Elke sliding kunt u nu vol overgave maken. Want u weet dat u goed bent beschermd met deze broek. Bepaalde gebieden van het lichaam zijn extra blessuregevoelig, denk bijvoorbeeld aan de lies of de hamstring. De liesbroek met de McDavid hexpad biedt uitkomst, tevens is de liesbroek ook verkrijgbaar zonder hexpad. De varianten die verkrijgbaar zijn: deluxe compressiebroek, cross compressiebroek, lange recovovery broek en dames compressiebroek. Deze liesbroeken geeft niet alleen bescherming maar stimuleert ook de doorbloeding en houdt de spieren warm. Dit maak de liesbroek ideaal voor bijvoorbeeld hardlopers en voetballers.

De beste sportbescherming van Medigros

Elke sporter heeft weer andere sportbescherming nodig. Daarom is elk lichaamsdeel goed beschermd met de producten van Medigros. U kunt bij ons terecht voor kniebescherming, keeperskleding, slidingbroeken en veel meer. Want een echte sporter gaat goed voorbereid aan de slag