✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Sportbrace

McDavid ontwikkelt en produceert sinds 1980 innovatieve sportbraces voor de actieve sporter met als doel het verbeteren van de sportprestatie en bescherming van de sporter. De 195 McDavid enkelbrace en de 429X Mcdavid kniebrace zijn het meest verkocht in hun soort. 

Voor meer informatie over het merk McDavid klik hier. McDavid is tevens producent van compressiekleding voor een sneller herstel na een zware inspanning en beschermde kleding om een blessure te voorkomen.
Enkel McDavid brace

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 118

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sportbrace

Als u actief sport dan heeft u veel baat bij de juiste kleding en hulpmiddelen. Om uw prestaties te verbeteren tijdens het sporten en om belangrijke delen van uw lichaam te beschermen, is het een echte aanrader om een sportbrace te dragen tijdens de sport. Bij Medigros vindt u hoogwaardige sportbrace en bandages, zoals een enkelbrace, kniebrace, en de McDavid sportbrace. Het ondersteuningsniveau van de sportbrace wordt gekwalificeerd door drie niveaus. Level 1 is puur voor lichte ondersteuning in de vorm van een bandage. Level 2 geeft steun en fixeert het gewricht licht. Level 3 biedt maximale ondersteuning en bescherming zonder dat de bewegingsvrijheid wordt beperkt. McDavid produceert en ontwerpt haar producten zo dat het draagcomfort optimaal is voor de sporter met een perfecte ondersteuning en bewegingsvrijheid. Dit topmerk kunt u bij Medigros heel voordelig verkrijgen.

Enkelbrace, elleboogbrace en kniebrace

Vooral wanneer u veel hardloopt staan uw knieën en enkels bloot aan eventuele ongelukjes en natuurlijk de belasting die op de gewrichten komt te staan door de bewegingen van deze sport. Een goede bescherming is dan van het hoogste belang. In deze categorieën vindt u verschillende braces en bandages om uw gewrichten te beschermen, waaronder de bekende McDavid sportbrace, de enkelbrace en de kniebrace. De 195 McDavid enkelbrace en de 429X Mcdavid kniebrace zijn het meest verkocht in hun soort. 

Rugbrace van Medigros

De rug wordt vaak het zwaarst belast bij bepaalde sporten. Daarom is het ook zo belangrijk om onze rug goed te beschermen. Een rugbrace biedt net die extra steun die u nodig heeft en die tevens helpt om uw spieren sneller te laten herstellen.

Polsbrace

Als u bokst of andere vormen van zelfverdediging beoefent, dan belast u met name uw pols. Maar ook tijdens het hardlopen kunt u vallen waardoor uw pols te zwaar belast wordt. Om dit te voorkomen is het ideaal om een polsbrace te dragen. De McDavid polsbrace is ook uitermate geschikt als u last heeft van carpaal tunnel syndroom.
Schouderbandage van Medigros
Heeft u een blessure opgelopen of uw spieren overbelast? Het is dan van groot belang om uw spieren de juiste rust en de juiste steun te bieden. Dit kunt u doen met een stevige schouderbandage van Medigros.

Dijbandage en kuitbandage

Ongeacht of u uw kuiten en dijen teveel belast heeft, of dat u binnenkort mee gaat doen aan een marathon, een goede bandage biedt steun, warmte en beschermt tijdens een val. De McDavid bandage van neopreen bieden naast ondersteuning ook extra warmte voor de spieren waarmee de kans op blessures drastisch worden vermindert.

Bij Medigros vindt u een groot assortiment van braces en bandages voor het sporten, van enkelbrace en kniebrace tot de bekende McDavid brace. Neem gelijk een kijkje!