✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Tape

In de sport wordt veel gebruik gemaakt van diverse soorten tape. Het is ideaal om gewrichten als bijvoorbeeld enkels of knieën te fixeren. Er zijn veel verschillende soorten en maten sporttape verkrijgbaar in de Medigros webshop. BSN Leukotape Classic is het A-merk sporttape. Echter zijn er ook alternatieven welke van uitstekende kwaliteit zijn zoals de Medigros sporttape.

De laatste jaren is het tapen met zo gehete kinesiologische tape steeds populairder geworden. Deze elastische tape is rekbaar in de lengte richting en maakt dat medical taping zeer breed toepasbaar is. Het wordt onder andere gebruikt om ontstekingen te reduceren, lichaamshouding te corrigeren, lymfoedeem te verminderen en hooikoorts tegen te gaan. Een vooraanstaand merk op dit gebied is Curetape.
Spierblessure

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 68

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De tape afdeling van Medigros is zeer divers.

Medigros levert allerlei soorten taping van origineel CureTape (kinesiologische tape), Skintape, Leukotape Classic of Sport, pleisters, kousentape. Sport tape kan op allerlei manieren worden toegepast. Een fysiotherapeut of sportverzorger brengt de tape preventief of correctief aan bij de sporter. Ook particulieren kunnen gemakkelijk in onze webshop hun eigen rol tape bestellen. Medigros levert namelijk ook kleine bestelhoeveelheden uit aan de particuliere klant. Onze prijsstelling is zeer gunstig, u betaald bij ons dus nooit te veel. En Medigros heeft bijna alle producten op voorraad waardoor een snelle levering mogelijk is. Klanten die bestellen via de webshop hebben de mogelijkheid om de bestelling discreet aangetekend alleen op hun eigen adres afgeleverd te krijgen als dit wenselijk is. Anders kan de bezorger ook de bestelling bij de buren afleveren. Een extra dienst die Medigros aanbiedt is de mogelijk om een ophaalpunt bij u in de buurt aan te geven. U ontvangt een email of een gratis sms zodra u het pakket kunt ophalen.

 

Skintape kinesiologische tape

Skintape kinesiologische tape is een zeer hoogwaardige tape voor een zeer aantrekkelijke prijs. Er zijn ontzettend veel varianten kinesiologische tape te koop, vaak verschilt de kwaliteit enorm. Medigros kan u van harte aanbevelen om Skintape te gaan gebruiken. Skintape blijft lang op uw huid plakken, is goed rekbaar en de tape structuur is erg fijn. Dit horen wij ook terug van onze klanten die Skintape gebruiken.

Skintape is te gebruiken om een blessure te behandelen maar Skintape is ook uitermate geschikt om lichaamshoudingen te corrigeren, klachten bij overbelasting te verhelpen zoals een tennis elle boog of een golf elle boog.

Skintape is de afgelopen jaren zeer populair geworden bij sporters. Steeds meer sporters gebruiken kinesiologische tape om zich beter te herstellen naar een zware inspanning. Het lichaam functioneert beter wanneer de spierfuncties "pijn" vrij kunnen bewegen. Skintape stimuleert tevens de bloedcirculatie waardoor het bloed in uw lichaam meer zuurstof kan brengen naar uw spieren, en u dus minder spierpijn zult krijgen. Skintape ondersteund ook de gewrichtsfunctie. 

 

Wat kan Medigros bieden voor uw Sportvereniging.

Medigros levert aan veel sportvereniging tape en overige producten zoals underwrap, taperemover, pleisters, blaren pleisters, heel & lace pads, Soffban synthetische watten. Naast deze verzorgingsproducten levert Medigros ook producten als bidonhouders, verzorgingskoffer, waterzakken met spons, hot en cool packs, braces en bandages. Medigros is hierdoor een zeer veelzijdige leverancier en kan uw sportvereniging voor allerlei verschillende producten terecht bij Medigros.

 

Mocht u producten binnen uw sportvereniging gebruiken die niet in onze webshop staan vermeld. Neemt u dan gerust contact op met ons. Medigros is bereikbaar via de telefoon op het nummer 085 2737410 of via email info@medigros.nl. Wij staan u graag te woord en zullen er alles aan doen om aan uw behoefte te voldoen.

Medigros is een goedkope sport en Medische groothandel met een uitstekende kwaliteit en een breed assortiment sport en medische producten.