✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Polstermateriaal

Polstermateriaal zijn verschillende soorten dunne schuim, wat u kunt gebruiken bij bijvoorbeeld het afschermen van wonden of het opvullen van holtes waarna de druk op bijvoorbeeld uw been of arm optimaal verdeeld kan worden. Door het materiaal om een wond heen te plakken, neemt de druk op de wond zelf af. Ook kunt u het materiaal vormen tot zool of een hakverhoging. in het geval van blaren kan het polstermateriaal er ook voor zorgen dat de druk op de blaar afneemt waardoor deze sneller zal herstellen.

MSP komt met een speciaal foam klevend polstermateriaal. Het materiaal is uitstekend te vormen of knippen in de gewenste vorm, zodat het op elke gewenste plek gebruikt kan worden.

 =

Polstermateriaal

Bij Medigros heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten polstermateriaal te kopen. Polstermateriaal zijn verschillende soorten dunne schuim, wat u kunt gebruiken bij bijvoorbeeld het afschermen van wonden. Door het materiaal om een wond heen te plakken, neemt de druk op de wond zelf af. Ook kunt u het materiaal vormen tot zool of een hakverhoging. Heeft u blaren dan kan het schuim ervoor zorgen dat de druk op de blaar afneemt waardoor deze sneller kan herstellen.

Polstermateriaal van MSP

Eén van de merken polstermateriaal is MSP. MSP komt met een speciaal foam klevend polstermateriaal. Het materiaal is uitstekend te vormen of knippen in de gewenste vorm, zodat het op elke gewenste plek gebruikt kan worden. Doordat het speciale foam klevend is, blijft het beter op zijn plek zitten en zorgt het voor langere comfort. Uiteraard is er voor extra stevigheid of veiligheid de mogelijkheid om er extra tape over te plakken.

Ook de Hansaplast anti-drukdringen is een product wat dezelfde effecten heeft als polstermateriaal. Echter, deze drukringen zijn van klein formaat en hebben dus een beperkte toepassing vergeleken met het polstermateriaal. Deze drukringen zorgen ervoor dat de pijn onmiddellijk verlicht wordt. De ronde viltringen verminderen de druk wat op verschillende delen van de huid ontstaat. Omdat ze zacht en zelfklevend zijn, zijn ze gemakkelijk te dragen en eventueel te verplaatsen.

Klantenservice

Heeft u vragen over producten uit de webshop of bent u opzoek naar producten die niet in de webshop aanwezig zijn? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@medigros.nl, wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn continu actief in het verbeteren van de webshop.