✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Sporttape

Bij allerlei sporten wordt er door sportverzorgers sporttape gebruikt om blessures te voorkomen. Sporttape wordt gebruikt na een blessure of voor bescherming van de gewrichten in het algemeen. Sporttape beschermt en ondersteunt de gewrichten op een betrouwbare manier.

Leukotape sporttape is de meest gebruikte sporttape in de sportwereld en wordt veel gebruikt voor het ondersteunen en stabiliseren van de gewrichten.
Leukotape

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sporttape

Het is een mogelijkheid om één soort sporttape te gebruiken voor elke toepassing, maar dit is niet handig. Voor een ondersteunende werking bij kneuzingen van gewrichten is het niet handig om een elastische tape te gebruiken en daar waar je baat hebt bij een elastische tape is het niet handig om een hele stugge sporttape te gebruiken. Daarom biedt Medigros verschillende soorten sporttape aan, voor elk doeleind en functie een speciale sporttape.

Classic Tape van Leukotape

De Classic Tape is een populair product binnen de sportwereld. Deze sporttape rekt niet uit en is, mede door het goede kleven, zeer geschikt voor het ondersteunen van spieren en gewrichten. Wanneer de sporttape op de juiste manier aangebracht wordt, geeft het een goede ondersteuning bij een blessure of verstuiking. De toepassing van sporttape kan ook goede resultaten leveren bij preventie van blessures. Een overbelasting hoeft nog niet per definitie te zorgen voor een blessure, maar de kans op een blessure bij overbelasting is groter dan normaal. Daarvoor gebruiken sporters de Classic Tape om verdere overbelasting of zelfs blessures te voorkomen.

Sokkentape van Foxx

Foxx Sokkentape is bij Medigros een van de meest bestelde sokkentapes. Deze tape is uitermate sterk, maar door de speciale lijm die gebruikt is, heeft u geen last van restjes die achterblijven. Op dit moment zijn er al vele eredivisieteams die gebruik maken van de sokkentape. Tijdens wedstrijden is het verplicht dat de sokkentape dezelfde kleur heeft als de voetbalsokken, daarom is de sokkentape in verschillende kleuren ontwikkeld.

Brace voor vervanger van Classic Tape

Sporttape is een goed beschermmiddel voor een tijdelijke blessure of verstuiking. Voor sporters die chronisch last hebben van slechte gewrichten of pijn in de spieren, raden wij sportbandages aan. Een  bandage of sportbrace  geeft meer veiligheid en comfort dan sporttape. De bandages zijn verkrijgbaar in de voor u geschikte maat en zijn van hoge kwaliteit.