✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Underwrap

Wanneer sporters met tape behandeld worden, zoals bijvoorbeeld bij hun enkel of knie, hebben de mannen bij het verwijderen van tape, bijvoorbeeld de Classic Strap, vaak last van het lichaamshaar. Om dit te voorkomen, kunt u bij Medigros underwrap bestellen. Dit zorgt ervoor dat u geen last hebt van de haartjes, het voorkomt huidirritatie en bovendien is de tape makkelijker te verwijderen. Ook hier zijn verschillende kleuren te bestellen, zodat de underwrap underwrap ook dezelfde kleur heeft als de sporttape.
 Mueller underwrap tape

Underwrap

Wat is underwrap

Underwrap is een flinterdun zwachtel gemaakt van speciaal foam. Underwrap is een huidvriendelijk product en wordt vaak op de huid aangebracht alvorens de sporttape toegepast wordt. Sporttape kan irriterend werken op de huid, hierdoor geeft het aanbrengen en loshalen van de sporttape een erg vervelend gevoel. Om deze irritatie en dus ook het vervelende gevoel weg te nemen, wordt er gebruik gemaakt van underwrap

Waarom underwrap

Sommige sporters krijgen een geïrriteerde huid tijdens of na het gebruik van de sporttape. Dit komt door de lijm aan de plakrand van de tape. De lijm bevat ingrediënten waar de huid op kan reageren, ook het loshalen van de sporttape kan erg gevoelig zijn als er nog haren aanwezig zijn op de huid. Gebruik daarom underwrap. Met underwrap heeft u geen van deze problemen, het is een huidvriendelijk product en u heeft geen last van de huid of haartjes tijdens het loshalen van de tape. De sporttape is makkelijk van het materiaal te verwijderen, daardoor kan de underwrap vaker gebruikt worden.

Naast de huidvriendelijke voordelen die underwrap biedt, is het ook een comfortabel voordeel. Doordat er speling zit in de structuur van het materiaal, wordt de druk die de sporttape uitoefent op het materiaal verdeeld over de huid. Zo voorkomt u dat op sommige plekken de druk van de tape groter is dan op andere plaatsen. Voor andere accessoires die het gebruik van sporttape comfortabeler kunnen maken kijkt u in de categorie Tape accessoires.

Vragen?

Heeft u vragen omtrent producten of bent u opzoek naar producten die niet te vinden zijn in de webshop? Neem dan contact op met info@medigros.nl, wij streven ernaar onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn continu actief in het vernieuwen van de webshop.