✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Sportvoeding / Sportdrank

Om zo goed mogelijk te presteren is sportvoeding en sportdrank van essentieel belang. Voorafgaand aan een “zware” inspanning is het belangrijk om voldoende voedingstoffen binnen te hebben, om deze tijdens de training of wedstrijd te kunnen gebruiken. Het geeft u voldoende energie voor ongeveer 90 minuten sporten. Mocht uw inspanning langer zijn dan moet u tijdens het sporten uw reserves aanvullen met extra sportvoeding en sportdrank. Bij te kort aan vocht tijdens het sporten kan de kans op kramp vergroten.

Medigros heeft zeer hoogwaardige sportvoeding en sportdrank van het merk 3action in haar assortiment.
 3action sportvoeding

Van hoog naar laag sorteren

1-18 of 32

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Sportvoeding online kopen

Elke sporter heeft voldoende energie nodig om tot goede prestaties te komen. Daarbij maakt het niet uit of u nu een actief hardloper of voetballer bent of dat u graag uren in de sportschool aan de slag gaat. Daarom kunt u bij Medigros sportvoeding van onder andere Isostar, Dextro en 3Action kopen. Want met onze sportdranken en energierepen bent u vol energie om zich volledig te kunnen richten op de sport.

3Action  creatine voor snelle energie

Voor u gaat sporten, zorgt u dat u voldoende eet. Maar ook tijdens het sporten mag u niet vergeten om te eten en drinken. Want u verbruikt veel energie en met de voedingssupplementen vult u dit verbruik direct aan. 3Action  is zo'n voedingssupplement dat voor nieuwe energie zorgt. En tegelijkertijd is de 3Action  creatine goed voor de opbouw en het herstel van de spieren. Want actief sporten vergt veel van uw lichaam. Dus is het zaak om hier goed voor te zorgen. Door de sportvoeding van 3Action  te kopen, heeft u een goede basis.

Breng de vochtbalans op peil met de sportdranken

Behalve voldoende eten is ook goed drinken erg belangrijk wanneer u een lichamelijke inspanning levert. Tijdens het sporten gaat er namelijk veel vocht verloren. En dat zorgt voor een verstoorde balans in het lichaam. Met speciale energie drink krijgt u direct weer een betere vochtbalans. Medigros heeft sportdranken van de beste merken, zoals en Dextro. Maar ook voor 3Action  kopen kunt u terecht op onze website.

 De beste sportvoeding en sportdranken van Medigros

Medigros heeft alles voor de fanatieke sporter, van 3Action creatine voedingssupplementen, Guarana sportdranken of dorstlesser limoen / sinas. Wilt u de producten van Dextro, Isostar of 3Action  kopen? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod. Want lekker sporten begint bij Medigros.