✓ Breedste online assortiment in sport- & medische artikelen, ✓ Leverbaar in NL, BE en DE, ✓ Bestellen op factuur mogelijk, ✓ Ook voor particulieren 

Op welke wijze kan je bij ons afrekenen?

Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende betaalmethodes in onze Medigros webshop. Alle betaalmethodes zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat je persoonsgegevens veilig worden verstuurd. En je zonder zorgen een bestelling bij ons kunt plaatsen. Daarnaast is het belangrijk om te melden dat wij je persoonsgegevens uitsluitend zelf gebruiken voor het afhandelen van de bestelling.

De betaalmethodes die wij bieden:

iDEAL

iDeal betaalmethode bij Medigros sport en medische groothandel

Is op dit moment de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Het is een zeer betrouwbare en snelle manier om je transactie te voltooien. Je kiest je eigen bank door op het logo te klikken. Zodra je bent doorverwezen naar de bank kunt je veilig inloggen en de transactie volbrengen. Zodra de betaling is voltooid wordt je terug geleidt naar de Medigros webshop, waar je de bevestiging te zien krijgt dat de betaling is volbracht. Tevens krijgt je een bevestiging via de mail van je bestelling. 

Bancontact

Bancontact betaalmethode bij Medigros sport en medische groothandel

Is marktleider op het gebied van betalingsverkeer in België. Evenals iDeal is betalen met Bancontact zeer betrouwbaar en eenvoudig.  

Bankoverboeking

Bankoverboeking betaalmethode bij Medigros sport en medische groothandel

De optie bankoverboeking maakt het mogelijk om het totale orderbedrag over te maken via internetbankieren. Zodra het orderbedrag is bijgeschreven op de bankrekening van Medigros wordt u bestelling verwerkt.

Billink (achterafbetalen)

Billink betaalmethode bij Medigros sport en medische groothandel

Eenvoudig achteraf betalen met Billink. Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt pas nadat de bestelling is afgeleverd. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Let op! Deze wijze van betalen kost je meer.

Paypal

PayPal betaalmethode bij Medigros sport en medische groothandel

Om een transactie te volbrengen via Paypal dient u een Paypal account te hebben. Dit gratis account kunt u eenvoudig aanmaken op de website van Paypal. Uw bankrekening of creditcard wordt gekoppeld aan uw Paypal account. Het voordeel hiervan is dat u gemakkelijk kunt inloggen in Paypal en de betaling kunt bevestigen, waarna Paypal het bedrag van uw rekening afschrijft. Paypal wordt veelal gebruikt door klanten die op frequente basis producten online kopen. Al met al een uiterst snelle en veilige manier van betalen. Paypal maakt het dus ook mogelijk om via credit card te betalen.

Betalen per factuur

Vaste klanten van Medigros kunnen per factuur achteraf betalen. Mocht dit wenselijk zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.